Nieuws & referenties

Vacature Account Manager Zorg

Wat is jouw opdracht?

Ambitie
Exsta Nederland is een gespecialiseerd totaalinrichter in de zorg met een eigen collectie mooi en sterk meubilair. Het bestaansrecht is relevant zijn! De organisatie biedt een zorgomgeving waar de cliënt zich echt thuisvoelt. Exsta wil er echt toe doen!

Opdracht
Je hebt een sleutelrol in het realiseren van deze ambitie. Je communiceert met de markt en ontdekt de vraag. Het is jouw opdracht om samen met het hechte team van Exsta een fijne en professionele zorg-, leef-, en werkomgeving te creëren voor de cliënt en medewerkers in de zorg. Het interieur pas je aan aan de doelgroep die er gebruik van maakt.

Na één jaar?
Het eerste jaar is een echt leerjaar. In dit jaar ga je de producten maar ook de markt eigen maken. Je begrijpt de markt en de doelgroep. Het is jouw droom om aan het eind van dit eerste jaar jouw eerste zelfstandige project op de website van Exsta te hebben staan!

Hoe ga je het aanpakken?
Kennis van de doelgroep en creativiteit is de mix waardoor Exsta succesvol is. Met deze mix zijn ze in staat om te blijven innoveren en verbeteren. Inspelen op de wensen en behoeften van de cliënt staat hierbij altijd centraal.

De meubelcollBilderdijkstraat 97, Tilburg-13.jpgectie is ontwikkeld rondom de cliënten in de zorg, zoals de geestelijke gezondheidszorg en verstandelijk gehandicaptenzorg. Maar ook organisaties in de maatschappelijke opvang, TBS en justitie kunnen van een geschikt interieur worden voorzien.

Jouw klantenportefeuille bestaat uit zorginstellingen die gesitueerd zijn in
Zuid-Oost Nederland. Naast het uitbreiden van commerciële kansen bij bestaande klanten, zorg je voor nieuwe relaties waar jij samen met Exsta van toegevoegde waarde kunt zijn. Om te zorgen voor een goede relatie met de klant ben je in staat om te schakelen met zeer diverse gesprekspartners; van begeleiders en managers tot aan facilitair/inkoop en directieniveau.

Bij de klant weet je de juiste informatie te achterhalen. Wat gebeurt er in de betreffende ruimte? Hoeveel en welke mensen maken gebruik van die ruimte? Wat is de achtergrond en wat zijn de behoeften van de cliënten, maar ook van hun begeleiders? Hier pas je de materialen, stoffen, comfort en stevigheid op aan.

Je werkt nauw samen met de eigen ontwerpstudio van Exsta. Je onderzoekt de inrichtingsvraagstukken bij de klant en weet dit over te brengen aan je creatieve collega’s. Zij verwerken de ideeën in een moodboard en ontwerp. Eventueel presenteren jullie samen het inrichtingsplan bij de klant.

Met jouw visie en ideeën stel je een eigen accountplan op. 

Wat breng je daarvoor mee?
Vanuit de organisatie krijg je veel vrijheid om middels dit plan de markt in je regio te bewerken op een manier die bij jou past. Het salesteam bestaat uit drie accountmanagers die worden ondersteund door de binnendienst. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Om succesvol te zijn in deze rol weet jij door te luisteren en met je brede interesse het inrichtingsvraagstuk te achterhalen. Het verkoopproces en de uitvoering kunnen langdurige trajecten zijn die jij met geduld en volhardendheid tot een goed eindresultaat leidt.

Je past je gemakkelijk aan binnen de zorgbranche en bent in staat te schakelen met gesprekspartners op ieder niveau. Met je natuurlijke nieuwsgierigheid weet je de juiste informatie te achterhalen en om te buigen naar een passend ontwerp. Door je commerciële ervaringen weet je de kansen te benutten die zich voordoen. Je ziet elke dag weer als een nieuwe uitdaging.

Gevoel voor het vak, gevoel voor het inrichten van bijzondere omgevingen zit in je. Met je gevoel voor stijl ga jij het verschil maken!

Waar ga je dit doen?
Exsta Nederland is een gespecialiseerd totaalinrichter in de zorg met een eigen collectie sterk meubilair. De organisatie ontwerpt, ontwikkelt en produceert meubilair in hun eigen fabriek in Waalwijk. Al ruim 45 jaar richten ze interieurs in, binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Bij Exsta staan huiselijkheid, veiligheid en functionele eigenschappen centraal en dat allemaal geschikt voor intensief dagelijks gebruik.

Dit uit zich in het ontwerp, technische constructie en materiaalgebruik. Een goed doordacht en prettig interieur waarin de wensen en eigenheid van de cliënt en begeleiders volledig tot zijn recht komen. Een interieur dat bovendien duurzaam en praktisch in gebruik is en dat tegen een stootje kan. Kortom: een unieke combinatie van mooi en sterk, dat is wat ze zijn!

EXSTA-31.jpgDe meubelcollectie van Exsta laat zich goed inzetten in woonkamers, slaapkamers, activiteiten- en dagbestedingsruimten maar ook kantoren, vergader- en wachtruimten. De collectie bestaat uit tafels en stoelen, fauteuils en banken, verlichting, een compleet en breed inzetbaar kastenprogramma, maar ook bedden en matrassen. Een mooie collectie is aanwezig voor de inrichting van complete gebouwen.

Exsta heeft een eigen ontwerpstudio die de wensen en uitgangspunten van de klant vertaalt naar een passend interieurontwerp en adviseert bij het maken van de juiste keuzes in producten, materiaal- en kleurgebruik.

Wat krijg je ervoor terug?
Exsta is een klein en hecht team dat bestaat uit 25 gemotiveerde collega’s. De organisatie kenmerkt zich door een echte no-nonsensecultuur en prettige werkomgeving. Binnen de organisatie krijg je volop ruimte om jezelf te zijn, maar bovenal om je te ontwikkelen! Je krijgt de kans om een mooi vak te leren.

In deze uitdagende functie vind je veel afwisseling door de unieke mix van commerciële activiteiten, kennis en creativiteit.

Je harde werken en de passie die je in de functie legt, levert je veel energie op. Je kunt mensen oprecht blij maken en krijgt er veel dankbaarheid voor terug. Jouw werk doet er echt toe!

Wie worden je klanten?
De meubelcollectie van Exsta is ontwikkeld rondom de cliënten in de zorg maar ook maatschappelijke opvang, TBS en justitie.

Heb je interesse?
Wil jij bijdragen aan de mooie ambitie van Exsta? Kom dan het team versterken! Solliciteer dan direct via velde: https://bit.ly/2V6uXag of neem voor aanvullende vragen telefonisch contact op met
Peter van Geel of Sanne Jonkers via 088 - 60 70 100.

Impressie