Alles is mogelijk!

Al vijftig jaar creëren wij veilige en prettige leefomgevingen binnen (zorg)instellingen. We zijn ervan overtuigd dat een mooi interieurconcept het welzijn van cliënten, familie en medewerkers bevordert. We werken met de juiste combinatie van materialen en kleuren en daarmee is alles mogelijk. Hoe kunnen we jou helpen met het kiezen van de béste mogelijkheid?

 

Het begint meestal bij een interieurvraag voor een bepaalde ruimte of je bent op zoek naar een totaaloplossing. Maar dan die volgende stap. Die kan heel moeilijk zijn. Want hoe maak je keuzes als alles mogelijk is? Welke kleuren pas je toe, welke vormen passen goed in de ruimte en hoe verhouden de verschillende elementen zich tot elkaar? Bij Exsta begeleiden wij dit proces van A tot Z. We nemen alle mogelijkheden met je door. Samen komen we tot het beste interieurconcept.

Jouw wensen

Om jouw wensen concreter te maken, stellen we meestal de volgende vragen:

  • Voor wie is de inrichting bedoeld?
  • Wat wil je bereiken met de nieuwe inrichting?
  • Wat wil je graag terugzien in de ruimte? Dit kunnen meubels zijn, maar denk ook aan bijvoorbeeld de sfeer.
  • Hoe groot is de ruimte?
  • Wat is het beschikbare budget?
  • Zijn er nog andere specifieke wensen waar we in het ontwerp rekening mee moeten houden?
  • Moeilijke vragen? Geen probleem! We denken graag met je mee!

Een kijkje nemen in onze fabriek

Of je nu wel of niet weet wat je wilt, je kunt altijd bij ons aankloppen! Kom eens een kijkje nemen in onze 3000 m2 fabriek in Waalwijk. Hier vertalen wij alle klantwensen naar een eigen collectie sterk meubilair. Onze fabriek is voorzien van de nieuwste computergestuurde lasapparaten en machines. En daar zijn we trots op!

 

 

Meubels ervaren in de showroom

Of kom inspiratie opdoen in onze showroom. Hier vind je een aantal voorbeelden van interieurs, zodat je de meubels meteen kunt ervaren. Uiteraard zijn cliënten ook welkom, we weten uit ervaring dat het voor hen heel leuk en waardevol is om betrokken te worden bij de keuzes. Zij maken immers gebruik van het meubilair. Wees welkom!

 

Portfolio inspiratie

Eerst nog wat rondkijken bij andere zorginstellingen? Dat kan natuurlijk ook! Kijk eens bij de verschillende interieurconcepten die wij hebben ontworpen!