Een bol op pootjes, als een tweede huid

Bijna als een bol op pootjes, de continue, golvende lijnen van deze kuipstoel omvatten het zachte, optisch losse, zitkussen. De curves en ondersteuning van de rug en armleggers maken dat wanneer je er in zit, de kuip bijna aanvoelt als een tweede huid. De eenvoud en rondingen van de rug zorgen ervoor dat, bijvoorbeeld in een
rij aan een tafel, een glooiend, rustig landschap ontstaat in het interieur.

De variatie mogelijkheden van de stoffering, gecombineerd met de 3 verschillende onderstellen maken het mogelijk om deze stoel in elke omgeving en sfeer in te zetten.
Als eetkamerstoel, aan de vergadertafel, of bijvoorbeeld in een zithoek.

Design Sikko Valk & Sven van Westreenen

“In ons werk zoeken we in elk onderwerp en context naar de essentie van functie x vorm x interactie x karakter, om zo een uitnodigend, helder, krachtig beeld neer te zetten, en vervolgens een relevante, waardevolle beleving en betekenis aan de gebruiker te geven.

Samen met ambachtelijke verfijning, kwalitatieve materialen en robuuste constructies, geloven wij dat dit er voor zorgt dat producten en merken een persoonlijke connectie maken met hun gebruikers, hun waarde over tijd behouden, en daarmee helpen bouwen aan een meer bewuste, betere toekomst.”