Vacature: Mooie en schone fabriek zoekt een Metaal Bewerker!

Wil jij mooie producten maken? In een professionele en schone werkomgeving? Lees snel verder!

 

Als Metaal Bewerker bij Exsta maak jij metalen frames en onderdelen voor onze meubels: stoelen, fauteuils en tafels. Jouw werk is zichtbaar voor de gebruiker: het moet er dus goed uit zien! In onze fabriek werken we met verschillende machines om onderdelen te maken, zoals buigmachines, ponsmachines en verschillende slijp- en schuurmachines. Die onderdelen lassen we aan elkaar tot stoelen, fauteuils, tafels, bedden, etc. Lassen doen we met de hand en met een moderne lasrobot. Niemand werkt bij ons op een vaste plaats of machine, want we houden van afwisselend werk en vinden het belangrijk dat iedereen breed inzetbaar is. En zwaar tilwerk? Daar doen we niet aan!

Ervaring met metaal bewerken is geen eis, maar het heeft wel onze voorkeur. We willen starters zeker ook de kans bieden opgeleid te worden. Daarbij vinden we het wel belangrijk dat je de Nederlandse taal spreekt, zodat we goed met elkaar kunnen praten. Ben je flexibel, zelfstandig, houd je van netjes werken in een klein team en ben je een aanpakker? Bel ons!

Wie zijn wij?

Exsta ontwikkelt, produceert en levert meubilair specifiek voor de zorgsector: we creëren een fijne en professionele zorgomgeving voor cliënten en patiënten. Onze werkomgeving is netjes en schoon en we geven onze klanten graag een kijkje in de keuken: we zijn trots op onze fabriek. We werken met een klein en hecht team, zijn harde werkers maar houden zeker van gezelligheid. De muziek staat aan, de temperatuur is goed (net als de koffie) en we betalen je een mooi salaris.
En wil je je ontwikkelen? We bieden je ook kansen tot opleiding. Kom je bij Exsta werken dan ben je gegarandeerd van een mooie werktoekomst!

Interesse? Neem contact op met
Marlon Stroosnijder: m.stroosnijder@exsta.nl of op 06-51423156.