Veiligheid, huiselijkheid en transparantie binnen De Forensische Zorgspecialisten

DFZS levert kennis en diensten in de forensische geestelijke gezondheidszorg (ggz). Exsta heeft in de Van der Hoeven Kliniek o.a. de vergaderzalen, de algemene ruimtes en diverse woonkamers ingericht. Elke locatie heeft zijn eigen vraagstukken. Het interieur is telkens afgestemd op deze bestemmingen, haar gebruikers en fase van behandeling. Thema’s als veiligheid, huiselijkheid en transparantie spelen hierbij een rol en dragen bij aan een fijne werk- en woonomgeving.

 

 

 

 

 

 

Esther Blankestijn, Coördinator Service Centrum, vertelt over de samenwerking tussen Exsta en De Forensische Zorgspecialisten bij de inrichting van de locatie in Utrecht.

 

Van der Hoeven Kliniek

Het gebouw van de Van der Hoeven Kliniek staat in een stadse omgeving in Utrecht. Het beschikt naast leefruimtes over eigen werkplaatsen, lokalen voor creatieve vakken, en psychotherapie- en diagnostiekruimtes. In de Van der Hoeven Kliniek worden patiënten met een tbs-maatregel behandeld. In verschillende fases en locaties kan worden gewerkt aan herstel en waar mogelijk terugkeer in de samenleving.