Inrichten in de zorg

Bij Exsta werken we al ruim 50 jaar aan het creëren van een veilige en prettige leefomgeving voor cliënten binnen een (zorg)instelling. Wij zijn ervan overtuigd dat een mooi interieurconcept het welzijn van cliënten, familie en medewerkers bevordert. Met de juiste combinatie van materialen en kleuren creëren we een thuisgevoel dat aansluit op wensen en behoeften. Met onze eigen collectie sterk meubilair uit eigen fabriek bieden we een duurzaam interieur dat tegen een stootje kan. Kortom: mooi ontmoet sterk! 

De fabriek

Onze klantwensen vertalen wij naar een eigen collectie sterk meubilair dat tegen een stootje kan.
Al onze meubels worden op aanvraag geproduceerd in onze 3000 m2 fabriek in Waalwijk. En daar zijn we trots op! Onze fabriek is voorzien van de nieuwste computer gestuurde lasapparaten en machines. Maar vergis je niet in de hoeveelheid handwerk voordat een meubel klaar is voor verzending. Exsta levert vakmanschap. En dat merk je in het gebruik.

 

Nieuwsgierig naar onze fabriek? Je bent van harte welkom!

Ja, ik wil een rondleiding!

Bezoek onze showroom!

Wil je onze collectie in de showroom bekijken? Je bent van harte welkom in Waalwijk. In onze showroom vind je een aantal ingerichte interieurs. Kom inspiratie opdoen en de meubels ervaren! Uiteraard zijn cliënten ook welkom. We weten uit ervaring dat het voor hen heel leuk en waardevol is om betrokken te worden bij het interieurontwerp. Zij zijn immers de gebruikers van het meubilair!

Ons team staat voor u klaar!

De medewerkers van Exsta werken met z’n allen naar een goed resultaat. Betrokkenheid, loyaliteit en een hoog ervaringsniveau kenmerken onze medewerkers. Bij ons staat iedereen aan het front.
We hebben een relatief jong team. Samen stropen we onze mouwen op om de klus te klaren. Maak kennis met ons team.

Partner bij inrichtingsvraagstukken

We begeleiden het inrichtingsproces van A tot Z. We vertalen de zorgvisie naar een passend interieurontwerp. We denken mee over bouwkundige aanpassingen, planning en budget. Daarnaast helpt onze ontwerpstudio bij het maken van de juiste keuzes in producten, materiaal- en kleurgebruik. We visualiseren jullie wensen in een moodboard, indelingstekening en 3D sfeerimpressie. Eventuele aanpassingen verwerken we in een definitief interieurplan dat niet alleen mooi, maar ook functioneel is en perfect
aansluit op de wensen van de gebruikers.