Huurkoop oplossing voor zorginstellingen

Het vernieuwen en up-to-date houden van meubilair kan een financiële uitdaging zijn voor zorginstellingen. Exsta biedt daarom samen met DLL een oplossing die zorginstellingen helpt hun budget effectief in te zetten: huurkoop.

De Huurkoop Oplossing van Exsta

Het vernieuwen en up-to-date houden van meubilair kan een financiële uitdaging zijn voor zorginstellingen. Het aanschaffen van nieuw meubilair en het bieden van een huiselijke omgeving zijn essentieel voor het bieden van hoogwaardige zorg, maar brengen de nodige kosten met zich mee. Deze investeringen kunnen een druk leggen op de budgetten van zorgorganisaties, die continu moeten balanceren tussen financiële haalbaarheid en het verbeteren van kwaliteit.

 

Exsta herkent deze financiële uitdagingen en biedt samen met DLL een oplossing die zorginstellingen helpt hun budget effectief in te zetten, namelijk huurkoop. Dit financieringsmodel maakt het mogelijk voor zorginstellingen om de kosten van nieuwe inrichtingen over de tijd te spreiden, zodat zij de juiste keuzes kunnen maken voor de lange termijn.

 

Bart Maas – Commercieel Directeur Exsta: “Exsta werkt samen met DLL om onze zorgklanten te ontzorgen met betrekking tot de financiering van de inrichting.”

 

Door de samenwerking met DLL, een specialist in financieringsoplossingen, kan de financiering worden afgestemd op de afschrijvingsschema’s van de zorginstellingen. Hierdoor kunnen zorginstellingen zich volledig focussen op hun kernactiviteit: het leveren van zorg.

 

Huub Voogd – Accountmanager Healthcare DLL: “Door middel van huurkoop kan een zorgorganisatie de kosten van een investering spreiden. Maandelijks betaalt de zorgorganisatie een bedrag en aan het einde van de looptijd is de inrichting automatisch eigendom van de zorgorganisatie.”

 

Duurzame oplossing

Dankzij Exsta en DLL kunnen zorgorganisaties zoals ’s Heeren Loo betere lange termijn keuzes maken, wetende dat de kosten beheersbaar en voorspelbaar zijn. Dit maakt huurkoop een aantrekkelijke optie voor zorginstellingen die streven naar verbetering van de leefomgeving van cliënten terwijl zij hun financiële gezondheid waarborgen.

 

Theo van Steijn – Locatiemanager Facilitair ’s Heeren Loo Julianadorp: “’s Heeren Loo maakt gebruik van deze huurkoop constructie omdat we veel oud meubilair hebben moeten vervangen de afgelopen jaren. We hebben op deze manier een duurzame kwaliteit aan meubilair én een duurzame oplossing voor onze begroting.”

 

Bent u benieuwd wat deze financieringsoplossing voor uw zorgorganisatie kan betekenen? Neem contact op met Exsta voor een vrijblijvende offerte en laat ons u helpen bij het realiseren van uw inrichtingswensen.