Kies voor een moderne en huiselijke inrichting voor een verpleeghuis

Het belangrijkste in een verpleeghuis, is dat er goede zorg wordt verleend. Bewoners van een verpleeghuis hebben doorgaans 24 uur per dag zorg nodig en dit is de reden dat zij hun eigen huis hebben moeten verlaten. Ondanks dat bewoners in een verpleeghuis goede zorg krijgen, kan het interieur sterile aandoen. Niet echt prettig als bewoners en patiënten hier lange tijd moeten verblijven. Het kan ook heel anders. De inrichting van een verpleeghuis kan  aantrekkelijk en huiselijk gemaakt worden en zonder dat u inlevert op uw zorgtaken.

Hoe kunt u een verpleeghuis inrichten?

Uiteraard zijn comfortabele en huiselijke meubels het belangrijkste voor bewoners. De meubels en de inrichting dragen bij aan het comfort van inwoners. Ook zorgpersoneel heeft behoefte aan goede meubels, want dit maakt het uitvoeren van de zorgwerkzaamheden gemakkelijker. Dat het meubilair aan bepaalde eisen moet voldoen, houdt niet in dat er geen sfeer of huiselijkheid in de inrichting mag voorkomen. Sterker nog, het is juist aan te raden om in een verpleeghuis met de inrichting het warm en gezellig te maken.

Wanneer u zorgmeubilair nodig heeft, dan kan dit ook een huiselijke uitstraling hebben. Heeft u advies nodig over hoe u in een verpleeghuis de inrichting kunt aanpassen? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met de ontwerpers of accountmanagers van Exsta.