Aan de tekentafel met…Exsta!

Bij Exsta zijn we ervan overtuigd dat er voor elk inrichtingsvraagstuk een slimme ontwerpoplossing is. En dat begint aan de tekentafel met het inrichtingsvraagstuk! Hierbij staan jouw wensen en ideeën centraal. Voor ons is elke opdracht uniek en samen gaan we op zoek naar een passend ontwerp!

Hoe dat in zijn werk gaat?

Tijdens het eerste gesprek stellen we vooral héél veel vragen! Bijvoorbeeld over de functie van de ruimte. Gaat het om wonen, werken of dagbesteding? Ook willen we weten door wie de ruimte wordt gebruikt. Door cliënten, bezoekers of medewerkers? Of allemaal tegelijk?

Wat ook belangrijk is om te weten is welke sfeer je wilt realiseren. Dit hangt vaak samen met het doel van de ruimte: is het de bedoeling om cliënten te activeren? Moet er ruimte zijn om te socialiseren of om je terug te trekken? Natuurlijk vergeten we ook de praktische kaders niet. Denk hierbij aan de capaciteit, bouwkundige mogelijkheden, budget en planning. Als alle wensen op tafel liggen, kunnen wij aan de slag met een realistisch ontwerp!

Creatieve vertaling

In onze ontwerpstudio vertalen we alle wensen en uitgangspunten naar een passend en creatief interieurontwerp. Met de juiste combinatie van materialen en kleuren creëren we een sfeer die het beste aansluit bij de ruimte en haar gebruikers. Dit visualiseren we in een moodboard, indelingstekening en uiteindelijk is het gevormde resultaat te zien in een 3D sfeerimpressie. Samen maken we de definitieve keuzes in producten, materiaal- en kleurgebruik. Hierbij kun je kiezen uit onze eigen ruime collectie sterk meubilair waarmee je een duurzaam interieur realiseert dat tegen een stootje kan!

Wil je meer weten? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons voor een afspraak!